EyeDrive® lencsék - Innováció autóvezetéshez

2017. január 05., 10:59
A Vision Impact Insitute 2002-ben végzett kutatása szerint a gépkocsivezetők 48%-a, azaz majdnem minden második vezető panaszkodik arra, hogy vezetés közben zavarják a vakító fények.

Kiemelkedő teljesítményüknek köszönhetően tökéletes, megerőltetés nélküli látásélményt biztosítanak a volán mögött ülők számára napszaktól és időjárási viszonyoktól függetlenül, így gondoskodnak róla, hogy viselőik biztonságosan és kipihenten jussanak el úti céljukhoz.

Az EyeDrive lencsék akár 90%-kal csökkentik a vakító éjszakai fényeket a tükröződésmentes réteg nélküli műanyag lencsékhez képest (1.6 alapanyag esetén). Ez a teljesítmény az innovatív Reflect Control technológiának köszönhető, ami a lencse felületvédelmének és a lencsedesign-nak egyedülálló kombinációja. Emellett növelik a kontrasztot és széles látómezővel rendelkeznek, így a műszerfal, a középkonzol és az úttest is tisztán, élesen láthatóvá válik.

Az EyeDrive lencsék elérhetők egyfókuszú normál és Pro (extra széles látótér és jelentős javulás a szürkületi látásélességben) valamint progresszív kivitelben normál, PRO (extra széles zóna) és MINI (rövid csatornás) illetve 4U (személyre szabott) változatban is. A tökéletes nappali vezetési élmény érdekében XTRActive fényre sötétedő lencsék is rendelhetők, amelyek a szélvédő mögött is sötétednek.
« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Perjési Optika

9700 Szombathely,
Fő tér 38.
Telefon: +36-94/321-953
E-mail küldése
Perjési Optika - Magyar