Elérhetőségek

Perjési Optika

Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 38.
Telefon: +36-94/321-953
Fax: +36-94/321-953
Mobil: +36-20/399-8525
E-mail: info@perjesioptika.hu
Munkatársak Nyitvatartás


BVLGARI

Sotirio Bvlgari –a Bvlgari cég alapítója - 1857-ben született Görögországban, Kalarites faluban. Legifjabb éveitől kezdődően aranytárgyakat készített, megismerve és átvévea családi aranyműves hagyományt. 1881-ben Rómában telepedett le, ahol 1844-ben céget alapított, és megnyitotta boltját a via Sistinán. A bolt kezdetben kizárólag ékszerész-termékeket árult, csak később bővítette választékát karórákkal. A helyszín megváltoztatása nagyon előnyösnek bizonyult Bvlgari számára, mert a költözés után boltja rövidesen elnyerte a világi hatalmasságok érdeklődését, akiket elkápráztattak a kivételes és kiváló minőségű, a görög és római művészetből merítőaranyműves termékek.

Sotirio halála után az üzletet sikeresen fejlesztették tovább fiai - Giorgio ésConstantino -, akik a XX. század elsőévtizedeiben megvetették a nagyszerűen prosperáló ékszerész cég alapjait. Sotirio egyik fia, Giorgio volt az, aki kidolgozta termékeik jellegzetes stílusát.Az őötlete volt az is, hogy az ékszereken felhasználják az antik érméken látható motívumokat, ami idővel jellegzetes elemévé vált a Bvlgari termékeknek, köztük a szemüveg-kollekcióknak is.

Manapság a Bvlgari cég ismert és elismert márka. Termékeiket kizárólag a legjobb anyagokból készítik, minden cikküket a tiszta dizájn jellemzi, és az, hogy törődnek minden részlettel. A Bvlgari márkát az elegancia és a luxus szinonimájának tekintik.

BVLGARI


Vissza az előző oldalra!
Perjési Optika - Magyar