Elérhetőségek

Perjési Optika

Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 38.
Telefon: +36-94/321-953
Fax: +36-94/321-953
Mobil: +36-20/399-8525
E-mail: info@perjesioptika.hu
Munkatársak Nyitvatartás


DOLCE&GABBANA

Életünk minden napja, a körülöttünk lévővilág és emberek inspirálnak minket. Ezen kívül olyan állandó és változatlan forrásokból merítünk inspirációt, amelyek tükrözik identitásunkat, pl. a földközi-tengeri régiók, Szicília, a fekete és a fehér, továbbá a neorealista olasz kinematográfia –mondják a tervezők.Stílusuk –klasszika által inspirált elegancia, mély dekoltázsokkal, fűzőkkel, metszett derekakkal Sophia Loren vagy Claudia Cardinale stílusában–éltetőfuvallatot jelentett a divat világában. Kontrasztokkal operálnak: egyrészt szexuálisan provokatív öltözékek rikító színekben, másrészt dekadens, fekete csipkés ruhák, mintha szicíliai özvegyekről húzták volna le azokat.

1990-ben született meg az első férfiruha-kollekció, amely a kissé gengszteres jellegű és délies macho stílust favorizálta. Ez az erős férfi típusa, aki karakterét a tökéletesen összehangolt ruhákkal és kiegészítőkkel is kiemeli. A férfi kollekciókban megjelenik a két legfontosabb motívum: egyrészt a klasszikus, tökéletes elegancia: jól szabott öltönyök, fehér ingek, másrészt a kollekcióban megtalálhatók a szabályostól jobban eltérő ruhák, amelyeket gyakran Szicília kultúrája inspirál.

Stefano és Domenico kiváló alkotói párost képeznek. Talán azért, mert Dolce (szül. 1958) egy palermói szabó fia, a tőle 4 évvel idősebb Gabbana pedig Milánóból, a divatvilág fővárosából származik. Ott működik a divatházuk is, bár ők maguk Szicíliában ismerkedtek meg, Gabbana kedvelt nyaralóhelyén. Dolce Gabbana jelenleg egyike a legnépszerűbb luxusmárkáknak.

DOLCE&GABBANA

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Perjési Optika - Magyar