Elérhetőségek

Perjési Optika

Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 38.
Telefon: +36-94/321-953
Fax: +36-94/321-953
Mobil: +36-20/399-8525
E-mail: info@perjesioptika.hu
Munkatársak Nyitvatartás


Maui Jim

A Maui Jim 30 évvel ezelőtt kezdett a gyönyörű Hawaii strandokon napszemüvegeket árulni. Ma már a világon szinte mindenhol létezik Maui Jim képviselet és vezetővé vált a prémium polarizált napszemüvegek szegmensében.

„ A nap éppen annyira része az életünknek mint a levegő amit belélegzünk. Nincs senki aki a napsütést jobban ismeri vagy többre becsüli mint mi.“

Ez az „Aloha-Spirit“ minden általunk gyártott napszemüvegben jelen van.

Egyedülálló szabadalmunk a Polarized Plus2 technológia hatásosan semlegesíti a vakító fényt és szabadon engedi élveznünk a természet csodálatos színeit. Kiváló védelmet nyújt viselőjének a káros UV-sugárzás valamint a zavaró fényvisszaverődés ellen.

A Maui Jim Polarized Plus2 napszemüveglencsék különböző fajtái: polikarbonát, szilikát (ST) és az új fejlesztésű  Maui EvolutionTM  amely a polikarbonát és szilikát pozitív tulajdonságait egyesíti magában. Kitűnő látásélmény és felületi keménység valamint könnyű és törhetetlen. A lencséket polarizáló, bi-gradiens és tükröződésmentesítő bevonattal kombináljuk. Lakkréteg és termikus kemény bevonatok biztosítják a karcállóságot, a vízlepergető réteg teszi teljessé a komfortos viseletet.

Lencséinket semleges szürke, Maui rozé, HCL bronz és HT zöld színekben gyártjuk.

A Maui Jim napszemüvegek természetesen korrekciós lencsékkel -egyfókuszú és progresszív  is rendelkezésre állnak, 100% digitális felületkialakítású kivitelben.( FreeForm Design)

Optimális fényvédelem és látásjavítás egyben.

Termékpalettánk több mint 90 modellből áll: klasszikus, modern, sportos, merész, retro és elegáns keretek.

Próbáljon fel egy Maui Jim napszemüveget és élvezze a színek csodálatos világát!

Maui Jim


Vissza az előző oldalra!
Perjési Optika - Magyar