Márkák / Ray-Ban®

Ray-Ban®

Ray-Ban®

Vegyünk például egy bluest vagy rockot játszó zenészt. Vagy egy amerikai kultikus film valamelyik hősét. Vagy akár az első közlekedési rendőrt egy filmből. Szinte biztos, hogy mindegyikük valamilyen Ray-Ban szemüveg-modellt visel.

1937-ben alkották meg az első Ray-Ban napszemüveg-modellt, speciálisan az Air Force pilótái számára. A keretek az „Anti Glare” nevet kapták, ma pedig Aviator néven ismerjük őket. Az 50-es évek elején született meg a másik leghíresebb szemüveg-modell, a Wayfarer, amelyről azt tartják, hogy a történelem legkelendőbb szemüveg-modellje. A Ray-Ban sikerét és népszerűségét a mozival és a show-biznisszel való együttműködésnek is köszönheti. A márka szemüvegei feltűntek a XX. század leginkább kultikus filmjeiben, kezdve a Reggeli Tiffanynál c. filmmel, és folytatva az Easy rider, Blues Brothers, Top Gun vagy Las Vegas Parano, Avatar és Veszett kutyák c. filmekkel.

A Ray-Ban az időtlenséget, az eredetiséget, a legendás stílust, a bátorságot és a kivételes technológiát is jelenti. A márkának ezekre az alapvető értékeire vezethető vissza, hogy a Ray-Ban jelenleg a legnépszerűbb szemüvegmárka a világon!  A márka legfontosabb üzenete a NEVER HIDE reklámjelszóhoz kapcsolódik, ami azt kommunikálja: legyen bátorságod önmagad lenni. Mert a Ray-Ban a szemüveg azok számára, akik mindig nyitott szemmel néznek a világra.
 

 


Kapcsolódó galéria:


««  «  1 2 3  »  »»
3 oldal, 103 összesen, 1-36

« Vissza az előző oldalra!


« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Perjési Optika

9700 Szombathely,
Fő tér 38.
Telefon: +36-94/321-953
E-mail küldése
Perjési Optika - Magyar