Elérhetőségek

Perjési Optika

Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 38.
Telefon: +36-94/321-953
Fax: +36-94/321-953
Mobil: +36-20/399-8525
E-mail: info@perjesioptika.hu
Munkatársak Nyitvatartás


RUDY PROJECT

Az egész egy fogadással kezdődött. A 80-as évek elején Rudy Barbazza a Hondának gyártott be alkatrészeket. Egy üzleti megbeszélés során - mit tesz isten, egy amerikai kocsmában ücsörögve - a kezdetleges, funkcionalitás nélküli szemüvegekre, majd az elképzelt ideális sportszemüveg tulajdonságaira terelődött a szó, mire Barbazza azt állította, hogy Ő könnyedén le tudna gyártani egy ilyet. Mivel a többiek kétkedve fogadták kijelentését, miután hazatért, két héten belül elkészített egy szemüveget, ami az asztalnál felmerült ötleteket tudta. Miután az érintettek megkapták a terméket mindenki odáig volt tőle, és egybehangzóan támogatták, hogy ezt kezdje sorozatgyártásban kínálni. Hát, így kezdődött az immáron 30 éves siker történet.

Olyan nevek segítették a termékek fejlesztését, mint az 1986 ötödik Tourját nyerő Bernard Hinault, az ugyan ebben az évben világbajnok lett Moreno Argentin, illetve Miguel Indurain, Marco Pantani, Jan Ullrich, Erik Zabel, Ivan Basso és Peter Sagan - hogy csak a kerékpáros vonalat említsük.

A pletykák szerint amikor Morena Argentin világbajnok lett, Rudy Barbazza felajánlta Argetinnek, hogy ha VB aranyat nyer Olaszországnak, akkor az összes nála levő szemüveget megkapja. Moreno 5 és fél órával később egy teli táskával távozott...

A cég központja és a termékek gyártási helye a mai napig Olaszországban van. A márka népszerűségét nem csak a magasfokú funkcionalitásának és komfortjának, valamint a folyamatos technikai újdonságoknak is köszönheti, hanem a csúcsminőségének is. Ezek összessége révén a Rudy Project® az egyik technikailag és tudásilag legjobban és legösszetettebben megalkotott szemüveggyártó a világon!

Az elmúlt évtizedek során a világ egyik vezető vállalatává nőtte ki magát, a sport- és optikai szemüvegek szektorában. A kivételes esztétikai jellemzőknek, kimagasló vizuális élményt nyújtó lencséknek és felsőkategóriás minőségnek és kényelemnek köszönhetően a Rudy Project® nagyon hamar közkedveltté vált mind a professzionális, mind a „hétköznapi” sportolók között.

RUDY PROJECT

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Perjési Optika - Magyar